Träning för den nyblivna mamman del 2

Idag ger vi oss på nästa steg i snälla magövningar för den nyblivna mamman! Idag visar jag tre övningar som bygger vidare på de övningar vi lärde oss senast. Har du inte sett steg 1 så vill jag uppmuntra dig till att gå tillbaka och se den först. Du ska gärna känna att du klarar av övningarna från steg 1 utan problem innan du går vidare. Nu kör vi!

I dagens upplägg genomför vi alla övningar 3 x 10 repetitioner. Antingen väljer du att genomföra en övning i taget, dvs att du utför samtliga 3 set x 10 repetitioner innan du går vidare till nästa övning, eller så utför du övningarna i en liten cirkel (3 varv). Repetera gärna detta pass 2-3 ggr/v tills du känner att du har koll på övningarna. Därefter går du vidare till steg 3 som släpps i en separat video.

Kom ihåg att det är otroligt individuellt hur man mår efter en förlossning och att vägen tillbaka kan se olika ut för alla. Ha inte bråttom! Ge dig själv tid att lära dig övningarna och utför dem i lugn och ro så du kan fokusera och känna in kroppen <3

Lycka till med dagens pass!

Varma hälsningar,

Clara

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published