Välkommen

Hej Alla,

Jag heter Jenny. Ägare av SlvrbckWear!

Jag är, snart en 40-årig mamma, som lever ett balanserat hälsosamt liv med min man och 2 döttrar. Jag tror inte på strikta dieter och snabba lösningar. Jag tror på balans i livet, där du äter god, näringsrik mat och även njuter av en riktigt god pizza ibland. Jag vill dela med mig av mina tips, recept och tankar med er.

En balanserad hälsosam livsstil är vår biljett till ett långt, starkt liv med en kropp som är redo att ta de utmaningar som livet kastar på oss!

Jag tror verkligen att för att njuta av livet till fullo, måste du ha ett varmt hjärta, ha en positiv syn på livet och hjälpa dem i behov.

När du har hittat den livsstilen, det är då livet blir MAGISKT :)

Se till att du följer @slvrbckwear på instagram, Facebook och prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar mina inlägg med mina AWESOME tips!

Varför SlvrbckWear?
Motion och hälsa är inte bara skönhet och välbefinnande, det handlar också om rätt attityd genom livet. Jag vill påverka alla som använder SLVRBCKWEAR med den visionen vi står för.
Mod, kraft, stolthet och mycket kärlek. Varje köp gör en donation till en av våra ideella organisationer som vi stödjer. Hjärnfonden eller till Alla kvinnors hus. Det är en otrolig glädje & lycka i att kunna hjälpa andra samtidigt som man strävar efter att bli ditt bästa jag.
Bär oss med stolthet & välkommen till flocken!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published